Romano: United leder ikke efter ny manager

På trods af rygter og dårlige resultater skulle Manchester United ikke være på markedet efter at finde en ny manager.

Kigger man udover det sociale medielandskab og lytter til diverse eksperter, skulle man måske tro, at Ole Gunnar Solskjær er dead man walking i Manchester United, men skal man tro på den mest troværdige journalist derude, Fabrizio Romano, er det altså ikke tilfældet.

Her fortæller Romano i sin podcast, Here We Go Podcast, at Manchester United i øjeblikket ikke har kontakt til andre managere og ikke har planer om at erstatte ham. 

Romano fortæller, at Solskjær har opbakning fra de vigtigste poster i ledelsen, men fastslår også, at situationen ikke er 100 procent sikker, og ting kan nå at ske henover landskampspausen.

Derudover skulle spillerne heller ikke være tilfredse med situationen. Romano nævner ikke, om det er på grund af den dårlige periode, klubben er i, eller om det er på grund af Ole Gunnar Solskjær som manager.

Sky Sports har de samme oplysninger, og bakker her Fabrizio Romanos historie op om, at Solskjærs job – i hvert fald på den korte bane – ikke er i fare.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

The Athletic: United afprøver Sancho i wingbackrolle

Næste artikel

Redaktørens klumme: Uniteds “ledelse” udmærker sig atter ved et larmende fravær

ANNONCE