The Athletic: United afprøver Sancho i wingbackrolle

Ifølge The Athletic afprøver man i øjeblikket Jadon Sancho på en wingback i det tremandsforsvarssystem, der ser ud til at være kommet for at blive i Manchester United.

Det er ikke blevet til så mange minutter, som Jadon Sancho formentlig havde håbet på i denne sæson, og med Solskjærs skifte til et 3-5-2-system, er udsigten om spilletid for kantspillere ikke ligefrem blevet kortere. Det har man nu tænkt sig at gøre noget ved.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

For ifølge mediet The Athletic har Manchester United de seneste par uger afprøvet Jadon Sancho i rollen som wingback. Her skulle man være interesseret i at spille ham i den rolle mod hold, der står dybt, da man ikke er tilfreds med Aaron Wan-Bissakas offensive output.

Jadon Sancho har dog kun spillet højre kant, venstre kant og til tider også som central playmaker, men rollen som wingback har den 21-årige englænder altså ikke kunnet skrive på sin bucket list. Endnu.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Rashford tildeles fornem britisk orden

Næste artikel

Romano: United leder ikke efter ny manager

ANNONCE