Ronaldinho fortryder intet

23-årige Ronaldinho har udtalt sig om sit valg omkring skiftet til FC Barcelona frem for engelske Manchester United til The Sun. Han siger følgende:

“Jeg læste hvad Roy Keane sagde, (Keane”s kommentar til Ronaldinhos valg, som du kan læse i en tidligere skreven nyhed her på sitet) og jeg mener han lavede en stor fejl. Hans kommentarer gik over grænsen,” sagde Ronaldinho og fortsatte, med en kommentar omkring sit valg af en ny klub, og hvorfor lige præcis han ikke valgte Old Trafford som sin nye hjemmebane.

“United er ikke den eneste klub i denne verden. Der er mange andre på samme niveau efter min mening. En af dem er Barcelona. Derfor valgte jeg dem”

“Jeg valgte Barca, og United må bare acceptere det sportsligt. Jeg fortryder det ikke.
Der vil blive en masse samba dans denne sæson, og United vil se det på TV.”

Den nye nr. 10 i FC Barcalona har heller intet tilovers for Sir Alex Ferguson.

“Hvis Alex Ferguson er sur på mig, så er det hans problem. Han ved at disse ting kan ske i fodbold.”

Diskuter emnet

Nu bliver det spændende at se, hvem der vinder kampen mellem Manchester United og FC Barcelona i Philadelphia. Det er Uniteds sidste kamp på deres U.S.A. Tour, og der kan vi få at se, om Ronaldinho gjorde det rigtige valg. Jeg personligt, mener han valgte forkert, men håber han må nyde de UEFA Cup kampe, som han måske kommer til at være med i sammen med Barcalona i denne sæson.

Har du en personlig mening om Ronaldinho, hans valg eller noget helt tredje? Så kom med din mening på OldTrafford.dk”s forum, hvor du frit kan diskutere emnet, og give dit bud på, hvad resultatet bliver i mødet mellem Manchester United og Ronaldinho.

Forrige artikel

Holdkammeraterne vil beholde Seba

Næste artikel

Fergie afviser endnu en gang Seba afgang

ANNONCE