Ronaldo: Falcao et fantastisk køb

Cristiano Ronaldo roser sin gamle klub for at have sikret sig Radamel Falcao.

Det vækker opsigt hos verdens bedste fodboldspiller, at hans gamle klub i England natten til tirsdag sikrede sig Radamel Falcao. 

Cristiano Ronaldo bifalder således, at Manchester United har hentet den målfarlige angriber. 

– Han er en virkelig god spiller. Jeg synes, Manchester United har gjort det rigtigt godt. Jeg mener ikke, han er den forkerte type spiller. Han er en topspiller, så jeg ser det ikke som et fejlkøb, siger Ronaldo til Daily Mail. 

Den 29-årige Real Madrid-spiller er overbevist om, at Falcao kan hjælpe United med at kickstarte sæsonen, hvor man er kommet skidt fra start. 

– Jeg tror, han bliver et fantastisk køb. Manchester United er ikke startet godt, de har fået to point, så de har brug for klassespillere. Og Falcao er en topspiller, lyder det fra Ronaldo. 

28-årige Falcao var længe blevet sat i forbindelse med netop Real Madrid. Og forleden skrev colombianeren da også på Twitter, at han skiftede til Champions League-vinderne, før han hurtigt slettede tweetet igen. 

Ronaldo blev forleden spurgt ind til, hvad han synes om Real Madrids ageren på transfermarkedet denne sommer. Her svarede han kort, at han ikke havde nogen kommentarer, da det ville blive blæst op i medierne. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Bekræftet: Nick Powell til Leicester

Næste artikel

Falcao og Blind har fået tildelt numre

ANNONCE