Cristiano Ronaldo i en kamp mod Leeds

Ronaldo vil spille mindst fire år endnu

Cristiano Ronaldo fortæller til streamingtjenesten DAZN, at han har tænkt sig at spille professionel fodbold i fire til fem år endnu.

Han er 37 år, men kan meget vel komme til at spille fodbold, indtil han runder de 42.

Det fortæller Cristiano Ronaldo til streamingtjenesten DAZN.

– Jeg ved godt, jeg ikke har mange år tilbage, før jeg stopper. Forhåbentlig kan jeg blive ved med at spille fodbold i fire til fem år endnu, og jeg håber, jeg kan blive ved med at vinde titler, siger Ronaldo og fortsætter:

– Tidligere spillede gode spillere, indtil de var meget ældre, men de har heller ikke haft så mange kampe, som vi (nutidens fodboldspillere, red.) har.

– Jeg har allerede rundet 1000 kampe, men tager jeg mig af min krop, fortsætter med at arbejde og har den samme entusiasme, kan jeg stadig give alt.

Ronaldo er gennem sin karriere gået fra at være en hurtig, letbenet kantspiller til målsøgende frontangriber. Og det er ifølge portugiseren opskriften på at kunne fortsætte længe på topplan.

– Man er nødt til at være klog, når man bliver ældre som fodboldspiller. Man skal være moden, erfaren og intelligent nok til at forstå, at man måske mister noget. Omvendt bliver man klogere på andre ting, som gør, at man kan fortsætte med at konkurrere og spille på et højt niveau.

Ronaldo, hvis kontakt med United udløber ved sommeren 2023, har nettet 15 gange i 29 kampe siden sit comeback i den røde trøje.

Forrige artikel

Bekræftet: United afbryder Aeroflot-samarbejde

Næste artikel
Ralf Rangnick og Victor Lindelof

Startopstilling: Ny firebackkæde uden Maguire

ANNONCE