Bekræftet: United afbryder Aeroflot-samarbejde

Efter den russiske invasion i Ukraine har Manchester United valgt at afbryde sponsoraftalen med det russisk-statsejede flyselskab Aeroflot.

Manchester United har valgt af afbryde samarbejdet med det statsejede, russiske flyselskab Aeroflot.

Det sker efter, den engelske regering tirsdag forbød det russiske flyselskab at flyve i britisk luftrum som en del af en større sanktionspakke.

I et officielt statement udtaler Manchester United:

“Set i lyset af hændelserne i Ukraine, har vi tilbagetrukket Aeroflots sponsorrettigheder. Vi deler bekymringerne med vores fans rundt om i verden, og vi vil gerne udtrykke vores sympati for dem, som er påvirket (af invasionen, red.)”

Aeroflot har siden 2013 sponsoreret Manchester United, hvor de har været klubbens “officielle flyselskab.”

Ruslands invasion af Ukraine havde også indvirkning på Manchester Uniteds rejse til kampen mod Atletico Madrid. Her valgte man i stedet at flyve med det britiske flyselskab Titan Airways. Det var vel at mærke inden, man havde valgt at afbryde samarbejdet helt.

Manchester United vælger at afbryde sponsoraftalen på trods af, at klubben tidligere på dagen afviste at tage stilling til spørgsmålet, da en fan søgte at få afklaring på Manchester Uniteds standpunkt i forhold til Aeroflot i en mail ifølge Manchester Evening News’ oplysninger:

“Vores kommercielle aftaler er mellem Manchester United og de involverede brands – ikke med individuelle ejere eller relaterede parter,” svarede Manchester United i mailen og fortsatte:

“I forhold til den konkrete situation, som du henviser til i din mail, håber vi, at du forstår, at vi som fodboldklub, med fans fra mange forskellige lande og kulturer, ikke tager stilling til geopolitiske anliggender.”

Men Manchester United har altså nu valgt at afbryde sponsoraftalen med flyselskabet, som man har haft som officiel partner siden 2013.

Forrige artikel
Cristiano Ronaldo

Podcast: To "veloverståede" kampe og yndlingsspillere

Næste artikel
Cristiano Ronaldo i en kamp mod Leeds

Ronaldo vil spille mindst fire år endnu

ANNONCE