Rooney ændrer ikke stil

Det er ingen hemmelighed, at Uniteds største stjerne kan lide at gå til den. Og det er heller ingen hemmelighed, at der slås hårdere ned på eksempelvis på…

Det er ingen hemmelighed, at Uniteds største stjerne kan lide at gå til den. Og det er heller ingen hemmelighed, at der slås hårdere ned på eksempelvis på fysisk spil, end det har været tilfældet tidligere.

Det fik Waynhe Rooney at mærke i Amsterdam-turneringen, hvor en filmende portugiser fik vildbassen sendt i bad og udelukket fra tre af de første ligakampe. Rooney er dybt skuffet, men han vil ikke gå på kompromis med sin spillestil for at forbedre chancerne for at undgå flere udvisninger.

“Uheldigvis bliver fodbold mere og mere en sport, hvor det dårligt er tilladt at røre modstanderen. Man får røde kort for frispark som end ikke ville være blevet dømt for få år siden. Det er en sørgelig udvikling, men det må man leve med. Det vil aldrig få mig til at ændre min stil, jeg spiller for at vinde hver en bold og hver en tackling,” siger Rooney på dagen for sæsonpremieren.

Rooney misser onsdagens kamp mod Charlton, opgøret næste lørdag mod Watford og matchen på Old Trafford mod Spurs 10. september.

Forrige artikel

Skadesproblemer forud for sæsonstart

Næste artikel

Ingen Diarra til United

ANNONCE