Skadesproblemer forud for sæsonstart

Selvom Wayne Rooney meldes klar til kamp efter en lyskenskade, ser det stadig ud til at United må undvære en række prominente navne. Carrick, som jo…

Selvom Wayne Rooney meldes klar til kamp efter en lyskenskade, ser det stadig ud til at United må undvære en række prominente navne. Carrick, som jo blevet skadet af en tackling fra Kenneth Perez, i en træningskamp, påbegynder først træning igen næste uge.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Vidic plejer stadig den knæskade, som han pådrog sig under VM, men ser dog også ud til at vende tilbage til træning snarligt.

Gabriel Heinze ser det værst ud for. Ferguson har afsløret, at argentineren stadig er plaget af den skade han pådrog sig i en Champions League kvalifikationskampen for 11 måneder siden. Uniteds førstevalg på venstrebackpladsen forventes ude 3 uger.

På trods af at Heinze repræsenterede sit land under VM, er hans muskelstyrke ikke helt som den burde, og derfor har manager Ferguson bestemt, at Heinze skal nogle uger i fitness center, før han er klar til at træne med holdet for fuld styrke.

Sir Alex Ferguson havde følgende korte kommentar om kampen mod Fulham:

“Jeg tror Fulham vil give os kamp til stregen” er skotten citeret for på Uniteds officiele hjemmeside.

Forrige artikel

Giggs klar til sæsonstart

Næste artikel

Rooney ændrer ikke stil

ANNONCE