Rooney afslører X-Factor diskussion med Keane

På sin første udebanetur skiftede Rooney en rugbykamp på TV ud med X-Factor. Det resulterede i et skænderi med Roy Keane.

Da Wayne Rooney som bare 18-årig skiftede til fra Everton til United, var han på daværende tidspunkt den dyreste teenager i historien, og der var store forventninger til den unge englænder.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men i United var der flere store, etablerede stjerner, og blandt andet anføreren Roy Keane var en, der krævede sin respekt. Så da Rooney på sin første udebanetur med United skiftede en rugbykamp på TV ud med X-Factor, var der problemer, siger den nuværende Everton-spiller.

– Han var ikke tilfreds, og han råbte af mig. Men jeg tror, det var noget, der gjorde, at han med det samme fik respekt for mig. Jeg tror, han respekterede mig for, at at jeg turde at råbe igen, siger Rooney på SkySports, hvor han mandag aften var gæst i det populære Monday Night Football.

– Sanchez er perfekt for United

Rooney satte i sommer et punktum i sit United-kapitel og vendte snuden hjem til Everton, hvor det hele startede. United har siden hentet Lukaku og Sanchez til de offensive pladser, og det ser Rooney rigtig god mening i.

– Sanchez er perfekt for United. Han er aggressiv, han er passioneret og dedikeret. Og du kan se, han er en vinder. Det er det, de har manglet. Spillere omkring Lukaku, som skubber ham og sætter ham i scene, så han kan score flere mål, siger United legenden, der også har et godt råd til Mourinho omkring Pogba,

– I min bog er Pogba en klassisk boks til boks spiller. Han kan virkelig alt. Hvis han får den frihed, hvor han kan gøre, hvad han vil, så kan han skabe store problemer mod alle. Han er så talentfuld.

Det er første gang Rooney optræder i det populære fodboldprogram på Sky Sports, hvor også enten Gary Neville eller Jamie Carragher er en fast bestanddel. 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fellainis operation gik godt

Næste artikel

Podcast: Spurs, Huddersfield, München-ulykken & Newcastle optakt

ANNONCE