Rooney forsvarer Maguire

I et interview med talkSPORT forsvarer Wayne Rooney sin landsmand, Harry Maguire, oven på retssagen i tirsdags, der fandt United-kaptajnen skyldig i blandt andet grov vold og bestikkelse.

Harry Maguire blev i tirsdags fundet skyldig i anklager som bestikkelse, grov vold og modsættelse af anholdelse. En sag, der har fyldt utrolig meget i det sportslige mediebillede rundt omkring i verden. Maguire har appelleret dommen og mødt foreløbig opbakning fra klubben, selvom flere eksperter og fans kræver konsekvenser for United-kaptajnen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men nu er en tidligere kaptajn kommet den nuværende kaptajn til undsætning. Wayne Rooney forsvarer Maguire offentligt i et interview med talkSPORT.

–  Når du kender Harry [Maguire], som jeg gør, ved du han ikke kunne finde på sådan noget her. Han er slet ikke typen, der ville gøre alt det som politrapporten fortæller.

Maguires advokater har siden appelleret dommen på de 21 dages betinget fængel. Årsagen skal blandt andet findes i, at forsvaret kun havde fået to timers forberedelsestid inden dommen blev afsagt.

– Jeg kunne slet ikke forstår, hvordan alt gik til i retten. Han (Maguire, red) fik afsagt sin dom og idømt sin straf inden for cirka to timer … hvordan er det sket, fortæller Rooney.

Rooney har selv været offer for mediernes søgelys gennem hans tid i klubben, hvor han mener, at England som nation, er for hurtige til at dømme folk.

– Harry [Maguire] er slet ikke den slags person. Han var afsted med sin kæreste, sin familie og venner og deres veninder, så det er ikke en gruppe drenge, hvor der nogle gange sker ting.  Jeg tror bare, at vi som nation, som mennesker, er for hurtige til at dømme. Han er åbenlyst fundet skyldig og nu appelleres dommen, så i øjeblikket er der ingen anklager indtil den næste domstol.

Maguire gav i går sit udlæg af episoden til BBC. Det kan du læse meget mere om her.

 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matić stopper på landsholdet

Næste artikel

United udlejer målmand

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share