Matić stopper på landsholdet

Nemanja Matić stopper på det serbiske landshold. Det meddeler det serbiske fodboldforbund ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Efter 48 landskampe og en VM-slutrunde er Nemanja Matić færdig på det serbiske landshold. Det meddeler det serbiske fodboldforbund ifølge nyhedsbureauet Reuters. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi respekterer hans (Nemanja Matićs, red.) beslutning. Han er 32 år og har haft en krævende sæson med sin klub. Europæisk klubfodbold er krævende, og vi er derfor klar over, at der må tilføres noget friskt nyt blod til landsholdet, udtaler Vladimir Matijasević, der er sportsdirektør hos det serbiske fodboldforbund.

– Vi har en masse spillere, der er i deres karrieres efterår, og vi er derfor bevidste om, at nogle af dem vil takke af på landsholdet indenfor et år eller to.

Matićs udmelding om at stoppe på landsholdet kommer blot en uges tid inden, at Serbien møder Rusland og Tyrkiet i deres Nations League, hvor de er placeret i pulje B. 

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

MEN: United udlejer målmand til Huddersfield

Næste artikel

Rooney forsvarer Maguire

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share