Rooney: Jeg forstår, at Ronaldo ville have mig udvist

Wayne Rooney løfter for første gang sløret for, hvad han sagde til Ronaldo efter VM-kvartfinalen mellem England og Portugal i 2006.

Cristiano Ronaldo blev lagt for had i England i sommeren 2006. Årsagen var, at han angiveligt forsøgte at overtale dommeren til at vise Wayne Rooney ud i kvartfinalen, efter englænderen havde stemplet Ricardo Carvalho. 

Rooney så som bekendt rødt, og efterfølgende flød pressen over med historier om, hvor meget det ville skade forholdet mellem Rooney og Ronaldo, der begge dengang tørnede ud for Manchester United. 

Nu afslører Rooney i forbindelse med sin deltagelse i Sky Sports-studiet i mandags, at det langt fra var så dramatisk. 

– Jeg snakkede med Ronaldo i tunnelen efter kampen. Jeg sagde, at pressen ville gøre et stort nummer ud af, at vi ville ryge i totterne på hinanden, men at han ikke skulle bekymre sig om det. Jeg ville have gjort det samme. 

– Jeg prøvede at få ham noteret (i dommerens bog, red.) i første halvleg pga. film. Han var en holdkammerat, men rival i international sammenhæng, så hvis jeg havde kunnet få ham udvist, ville jeg have gjort det, forklarer Rooney ifølge The Sun. 

Rooney og Ronaldo endte som bekendt med at blive en målfarlig duo i Uniteds angreb. I 2008 kulminerede det, da de var med til at vinde både Premier League og Champions League med det nordengelske hold. 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Rygte: Evra skifter til West Ham

Næste artikel

Giggs bekymret for Rashford

ANNONCE