Rooney ønskede at slutte karrieren i United

Wayne Rooney indrømmer forud for sin sidste landskamp i den engelske trøje, at det var det rigtige tidspunkt at forlade United i sommeren 2017. Dette selvom han ønskede at slutte sin karriere i klubben.

Rooney skiftede efter 13 år med utallige titler og rekordmange mål i Manchester Uniteds røde trøje i sommeren 2017 denne ud med Evertons blå. Den 33-årige englænder indrømmer nu, at han altid har håbet på, at han kunne slutte sin karriere i United, hvilket desværre ikke lykkedes for ham.

Alligevel sluttede Rooneys sidste sæson i klubben som bekendt meget godt. Som anfører fik han lov til at løfte Europa League trofæet, og i samme sæson fik han cementeret sig som klubben all-time topscorer. 

– Selvfølgelig savner jeg det, udtaler han blandt andet til manutd.com.

– Det var højdepunktet i min karriere at spille for Manchester United, og jeg var der meget længe. Men det var det rigtige tidspunkt (at forlade klubben, red.). 

– Selvfølgelig ønsker du den ideelle situation, at du bliver og slutter din karriere der. Men fodbold ændrer sig. Forskellige ting sker, og disse ting sker af en grund. 

Rooney forklarer i interviewet, at han er en spiller, der altid ønske at være på banen. Dette var ikke muligt, hvis han fortsatte med at spille i United. Derfor måtte han søge nye græsgange. 

I øjeblikket huserer Rooney i MLS-klubben, DC United, hvor han har præsteret flot denne sæson. Derudover spiller han sin sidste kamp i den engelske landsholdstrøje torsdag aften i forbindelse med en velgørenhedskamp mod USA. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

På lånt tid: Fosu-Mensah bænket i Fulham

Næste artikel

PL-klubber enige om brug af VAR i næste sæson

ANNONCE