Rooney roser købet af Di Maria

Wayne Rooney er glad for indkøbet af Angel Di Maria, som han er sikker på vil løfte hele holdet.

– Du ser hvilke kvaliteter han har, og for mig at se er han den helt rette for holdet. Det er mange penge at bruge på en spiller, men han er det hele værd. Efter at have set ham i træning de sidste par dage, har jeg set hans evner og han bliver uden tvivl en kæmpe gevinst for holdet, lyder det fra Rooney om Angel Di Maria.

Rooney er glad for, at United henter spillere fra øverste hylde, og ser den nye 7’er som et vigtigt signal til de andre klubber, om at United vil være med i toppen.

– Det er godt for alle. Det løfter os alle, og viser at United har planer, når der hentes spillere af hans kaliber, sagde Uniteds anfører.

Rooney, der nu også kan kalde sig anfører for det engelske landshold, erkender samtidig at sæsonstarten har været skuffende.

– Vi har haft en dårlig sæsonstart, men med managerens filosofi skal det nok blive bedre. Men som han siger, ting tager tid, og det vil ikke være fejlfrit fra første dag. Det tager tid, hvilket er frustrerende, når man ønsker det bare skal fungere fra første dag. Men så snart det begynder at fungere, så bliver det rigtig godt, lyder det lovende fra Rooney.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal: Der er fremgang i processen

Næste artikel

Mata: Hårdt arbejde venter i Burnley

ANNONCE