Mata: Hårdt arbejde venter i Burnley

Juan Mata forventer hård modstand i morgen på Turf Moor, og håber han kan fortsætte med at bidrage med mål og assists.

United har ikke fået den bedste sæsonstart, og står blot med et point efter de første to kampe. Burnley har heller ikke vundet endnu, men Juan Mata forventer alligevel en knaldhård kamp i morgen mod oprykkerne.

– De er uden sejr i de første to kampe, og vil gøre alt for at få en sejr i morgen. De er oprykkere, spiller foran eget publikum mod United, det bliver nærmest som en cup-finale for dem. Så det skal det også være for os, siger Mata til manutd.com.

26-årige Mata opfordrer derfor medspillerne til at give den gas i morgen, og forvente hård modstand på Turf Moor. Han er skuffet over resultaterne i denne sæson, men håber det vender snart.

– Det er vigtigt for os at vinde lørdag, da vi ikke har startet sæsonen som vi ønskede. Vi har ikke fået et resultat med os i de første to kampe, så vi skal have sejren lørdag. Vi forsøger at tilpasse os en ny manager, en ny filosofi, et nyt system, og det tager alt sammen tid. Men det hele bliver lidt nemmere, hvis vi får resultaterne med os, lyder det fra Mata.

Den spanske kreatør har selv haft en godkendt start på sæsonen, hvor det er blevet til flere scoringer. Han håber det kan fortsætte, selv om han hellere vil vinde end at score.

– Personligt er det gået godt, og jeg håber at kunne fortsætte med at bidrage med mål og bidrage med flere assists i løbet af sæsonen. Jeg er en offensiv spiller, der hele karrieren har scoret mål og skabt chancer, og det er også mit mål at gøre det her. Men i sidste ende er det ligegyldigt hvem der scorer, så længe vi bare vinder, lyder det fra Mata til manutd.com.

Forrige artikel

Rooney roser købet af Di Maria

Næste artikel

Rygte: Ajax og United enige om Blind

ANNONCE