Ruud: Beckham havde noget at sige

Ruud van Nistelrooys afsked med Manchester United har været alt andet end pragtfuld. I den sidste ligakamp blev han smidt af holdet, og først 3. gang han…

Ruud van Nistelrooys afsked med Manchester United har været alt andet end pragtfuld.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I den sidste ligakamp blev han smidt af holdet, og først 3. gang han bad om at blive solgt, fik han lov til det.
I dag kom så lejligheden til at skyde igen på Sir Alex Ferguson og Manchester United, da han bestod lægetjekket i Real Madrid.

“Det er fantastisk at være her. Jeg er utrolig glad for at være i den bedste klub i Verden, hvor jeg vil score så mange mål. Det er vidunderligt. En fantastisk følelse. Jeg er meget rørt over at blive præsenteret i dag og rejse til Østrig (til pre-season-træningen, red.),” sagde hollænderen ved lægetjekket.

Som altid, kom også den velkendte frase om Real Madrid, når man som ny spiller kommer til klubben.

“At komme til Real Madrid er en fodboldrøm. Når Real Madrid kigger på én, så behøver du ikke at overveje det to gange, da de er nummer ét.
Når man ser på deres historie og deres spillere, så er jeg meget rørt, da de har så mange vigtige spillere,” udtaler hollænderen.

Han glæder sig nu til at spille sammen med David Beckham igen, som de gjorde det, indtil englænderen blev solgt til Real Madrid i 2003.

Indtil da havde Nistelrooy et fantastisk samarbejde med kantspilleren, hvilket medførte et hav af fantastiske mål.

“Da Beckham forlod Manchester United var jeg ked af det på både det personlige og sportslige plan. Vi connectede virkelig på banen. Hans afleveringer var ofte fantastiske, og jeg håber, at det nu vil fortsætte.”.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Carrick skriver under i dag

Næste artikel

Fergie: Carrick tæt på - Gattuso langt væk

ANNONCE