Ruud: Hadet fra andre fans motiverer os

United er lige nu 9 point efter Arsenal i ligaen, og en sejr over Birmingham er krævet i dagens kamp, hvis vi skal følge med Arsenal. Van Nistelrooy siger…

United er lige nu 9 point efter Arsenal i ligaen, og en sejr over Birmingham er krævet i dagens kamp, hvis vi skal følge med Arsenal.
Van Nistelrooy siger, at United vil finde motivationen, der skal til for at være med i toppen af tabellen.

“Det hele drejer sig om jalousi og misundelse, tror jeg. Andre fans hader United. “Alle andre end United”, er et udtryk, jeg er kommet til at kende godt,, siger Van Nistelrooy til The Mirror.

Selv om United ikke har fået den bedste start på sæsonen, er angriberen overbevidst om, at tingene nok skal falde i Uniteds favør.

“Selv om vi har haft mange skader, er jeg overbevidst om, at vi får en mindeværdig sæson.
Da jeg kom her, vandt vi intet i min første sæson, og alle sagde, at vi var færdige, men sæsonen efter var alt normalt igen, og vi vandt,” siger Van Nistelrooy.

Han fortsætter:
“Jeg kan ikke sætte spørgsmålstegn ved managerens engagement og vilje til at vinde. Man behøver bare se på hans CV – det taler for sig selv.
Det er svært at se andre end Arsenal, Chelsea og os selv som seriøse mesterskabskandidater lige nu. Man skal ikke afskrive Liverpool og Newcastle, men det ser ud til at blive et kapløb mellem de tre klubber.”

Ferguson er også overbevidst om, at sæsonen kan reddes.
Ferguson sagde:
“Jeg er sikker på, at Arsenal håber på, at vi er færdige, men det er vi bestemt ikke. Vi er i gang med at bygge et hold her, der – efter min mening – bliver endnu bedre end “99-holdet.

Kig bare på spillere som Rooney, Ronaldo og Fletcher. Disse er spillere, der kommer til at vokse sammen. Jeg tror ikke, de topper før end om 5 år.

Denne sæson er ikke forbi. Langt fra. Vi husker, hvad skete i “97, hvor vi blev indhentede af Arsenal. Hvis man taber et par kampe, kan alting ske.

Vi har allerede spillere som Allan Smith og Louis Saha, der er solide professionelle og en angriber som Van NIstelrooy, der er helt utrolig.

Den eneste spiller vi behøver at bekymre os om aldermæssigt er Roy Keane, og han galloperer rundt som en ung mand. Så det ser ikke så tosset ud, vel?

Alt i alt mener jeg, at vi har en stærk trup, og jeg har tillid til disse spillere. Vi har et godt system, og vi er glade for det

Forrige artikel

Mikkelsen går for toppost i WADA

Næste artikel

Holdopstillinger: Birmingham City - Manchester United

ANNONCE