Rygte: Alvaro Morata til United

Hvis Jose Mourinho bliver manager i United, mener den spanske avis Marca at vide, at han vil hente Morata til Old Trafford.

Den spanske avis Marca er stensikre på, at Jose Mourinho senest 1.juli 2016 kan sætte sig i managersædet på Old Trafford. Og avisen mener nu også at vide, at Mourinho ønsker, at hente en angriber fra Juventus til United med sig.

Det drejer sig om spanske Alvaro Morata, som Mourinho kender godt fra tiden i Real Madrid. Tilbage i 2010 var det Mourinho, der gav 18-årige Morata chancen på Bernabeu, noget som Morata aldrig har glemt.

– Mourinho kunne have valgt hvilken som helst anden spiller, men han valgte at satse på mig. Det er jeg ham evigt taknemlig for, har Morata udtalt. Angriberen røg dog ud på bænken under Carlo Ancelotti, og blev i 2014 solgt til italienske Juventus.

Hos “den gamle dame” i Torino, har Morata oplevet stor succes. Sidste sæson blev det til the Double, og en tabt finale i Champions League, og 15 mål i alt for Morata, der i denne sæson er gledet lidt ud på bænken hos Juventus.

Rygterne i Marca går på, at Mourinho ønsker at hente Morata til Old Trafford, men at han vil få kamp til stregen fra andre klubber som Liverpool og Arsenal. Real Madrid har en klausul om at kunne købe den 23-årige angriber tilbage, men det er tvivlsomt hvorvidt han selv er interesseret i dette.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mandagskamp i FA Cuppen

Næste artikel

- Mata skal fortsat imponere

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share