Rygte: Begovic til United til sommer?

Dagens rygte i England går på, at United henter Asmir Begovic til Old Trafford til sommer, for at få styr på målmandsposten.

Det måtte jo næsten komme. Endnu et rygte om at United leder efter en erstatning for David de Gea, der er under konstant kritik i de engelske og specielt de danske medier.

Og efter Stoke City på transfervinduets sidste dag hentede den unge engelske landsholdsmålmand Jack Butland fra Birmingham, er døren åbnet for et salg af Asmir Begovic til United til sommer.

Det mener i hvert fald flere engelske medier, der i dag skriver at United skulle stå klar med ni millioner pund for den stærke keeper. Stoke skulle eftersigende være klar til at sælge Begovic til sommer, og kan i givet fald score en pæn gevinst på en målmand som de selv kun betalte lidt over tre millioner pund for i 2010, da han kom til Stoke fra Portsmouth.

Lindegaard på vej ud?

Og hvad værre er for de danske medier, så spekulerer den engelske avis the People i dag i, at det ikke er David de Gea men Anders Lindegaard som står foran et exit fra United til sommer, såfremt Asmir Begovic ankommer til Old Trafford.

Den bosniske keeper skulle være anset for at være den perfekte lærermester til de Gea. Begovic har gjort det fantastisk for Stoke i denne sæson, men United skulle endnu ikke være klar til at sælge David de Gea.

I følge the People, overvejede Ferguson faktisk at byde på Asmir Begovic på sidste dag i januar, men skulle have bestemt sig for at vente til sommer med at hente den 25-årige målmand til United.

Forrige artikel

Jol: Nu vinder United titlen

Næste artikel

Michael Carrick skadet

ANNONCE