Rygte: Chicharito som lokkemad?

Italienske medier mener i dag, at Manchester United vil bruge Javier Hernandez i en byttehandel, der sender enten Kevin Strootman eller Fredy Guarin den anden vej.

Kevin Strootman blev over flere transfervinduer rygtet til Manchester United fra PSV Eindhoven, men hollænderen endte til syvende og sidst i Roma, hvor han har været en stærk bestanddel på italienernes midtbane.

Det har kun forstærket Uniteds interesse i midtbanedynamoen idet de overvejer at anvende Javier Hernandez i en byttehandel plus en mindre transfersum. Roma-manager Rudi Garcia har dog tidligere udtalt, at Kevin Strootman absolut ikke skal nogen steder, hvorfor det kan blive svært for United at overbevise romerne om andet. Det er italienske CalcioMercato, der bringer historien.

En anden spiller, der også rygtes til Manchester United i en byttehandel med mexicanske Chicharito, er Inter Milans colombianske midtbanespiller, Fredy Guarin. Et italiensk medie mener, at United allerede har smidt et bud et sted imellem 10-15 millioner pund, mens et andet medie siger, at Chicharito kan blive byttet lige over med sydamerikaneren.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Cleverley: Har ikke været god nok

Næste artikel

Skadet på ny: Robin van Persie ude i en måned

ANNONCE