Rygte: River Plate-stjerne til United?

Den argentinske storklub har opfostret mange stjerner. Den seneste hedder Eder Alvarez Balanta, og han rygtes nu til Manchester United.

20-årige Eder Alvarez Balanta er på rekordtid gået fra ukendt til fanyndling på Estadio Monumental, hvor han i centerforsvaret er udviklet sig til at blive en fast bestanddel. Derfor er han også blevet sat i forbindelse med flere store europæiske klubber, hvoraf FC Barcelona er det mest iøjefaldende.

Spanierne valgte dog ikke at rykke på det unge talent i sommers, og da argentinernes sæson lakker mod enden kan andre klubber komme på tale. Her smides Manchester United i ringen af lokale medier, og de skulle altså have sendt talentspejdere ned for at kigge den netop debuterende colombianske landsholdsspiller i sømmene.

River Plate har netop forlænget hans kontrakt, men forlydender går på, at han skulle have en frikøbsklausul på bare 12,5 millioner pund. Denne vil de interesserede nok ikke blive afskrækket af, og de vil sandsynligvis også slå til inden VM, hvor prisen – med en ny forlængelse – kan stige betragteligt.

Forrige artikel

Here we go again …

Næste artikel

Butt: Der skal ændringer til

ANNONCE