Rygte: Spurs vil have Ashley Young

Mauricio Pochettino er på udkig efter en kantspiller til sit Tottenham-mandskab, og Ashley Young er højt på ønskesedlen. Det skriver The Mirror.

På White Hart Lane spejder de efter kantspillere, og Manchester Uniteds Ashley Young skulle angiveligt være et af emnerne. Det mener The Mirror at vide.

Årsagen er, at to af Tottenham nuværende fløje er på vej ud. Aaron Lennon jages af Everton, og Andros Townsend er eftertragtet af Aston Villa. Men London-klubben vil ikke sælge, før erstatininger er på plads.

Crystal Palaces Yannick Bolasie er Tottenhams førsteprioritet, men Palace vil have svimlende 25 millioner pund for ham. Derfor skæver Mauricio Pochettiino eftersigende mod Ashley Young i Manchester United.

Youngs præstationer var et af lyspunkterne i seneste sæson på Old Trafford, men englænderen er over 30, og han trækker en hyre på over 100.000 pund om ugen. Derfor kan et salg angiveligt komme på tale.

Ingen af Youngs udtalelser, eller Louis van Gaals dispositioner under pre-season tour, indikerer, at et brud mellem kantspilleren og Manchester United er under opsejling. Hovedpersonen udtalte så sent som i går til manutd.com, at han håbede, han kunne bygge videre på sidste sæsons succes.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United lurer på City-talent

Næste artikel

Van Gaal: Det bliver Shaws sæson

Relaterede artikler
Total
0
Share