Rygte: United kigger mod Hull

Den 20-årige skotske venstreback Andrew Robertson skulle være jagtet af både United og Arsenal.

United brugte i sommers næsten 30 millioner pund på en ny venstreback, men kan i følge rygterne være på vej til at forstærke sig yderligere på denne position. I hvert fald hvis man skal tro flere engelske aviser, heriblandt the Express.

Det skulle være Hulls skotske venstreback Andrew Robertson, der er i søgelyset hos både United og Arsenal. 20-årige Robertson har været i fantastisk form for Steve Bruces mandskab i denne sæson, og kædes nu sammen med større klubber.

Robertson kom til Hull i sommers for lidt under tre millioner pund fra skotske Dundee United, men Bruce og Hull erkender, at det er svært at holde på de helt store lysende talenter.

– Der har allerede været et par opkald, hvor jeg er blevet bedt om at “hold mig orienteret”. Det er altid første skridt. Jeg prøvede det med Palacios da jeg var i Wigan, og siden da Valencia tog til United. Og hvis denne knægt fortsætter udviklingen, så er det uundgåeligt at han er den næste, siger Steve Bruce.

Hull skulle være klar til at sælge Robertson for omkring 12 millioner pund, hvilket ikke skræmmer hverken van Gaal eller Wenger. United har chancen for at se nærmere på den lovende venstreback i weekenden, når netop Hull gæster Old Trafford på lørdag.

Forrige artikel

Falcao træner med igen

Næste artikel

Arsenal-fan kastede rødvin efter Uniteds udskiftere

ANNONCE