Rygte: Zenit lurer på to United-spillere

Russiske Zenit St. Petersborg har ikke givet op på hverken Nani eller Dimitar Berbatov, skriver flere medier.

Zenits træner, Luciano Spalletti, har i lang tid været stor beundrer af Manchester Uniteds Nani, og i går kunne han bekræfte, at han er interesseret.

– Den er god nok (interessen i Nani, red.), men alt afhænger af prisen. Vi vil ikke betale overdrevne summer. Hvis klubben ikke vil sælge, jamen så giver det ingen mening at fortsætte forhandlingerne med spilleren derfra, siger den italienske træner ifølge Sport Express og RIA Novosti.

Nani gjorde det dog klart over for A Bola, efter at have repræsenteret Portugal i deres 2-0-sejr over Panama, at han helt sikkert vil være at finde på Old Trafford i næste sæson, hvorfor det kan blive svært for russerne at hente ham.

De har dog en rigtig god mulighed for at gøre en god handel med englændernes bulgarer, som er kommet i overskud. Dimitar Berbatov kan formentlig se langt efter spilletid i denne sæson, men selvom interessen har været der fra flere kanter, så har Sir Alex Ferguson endnu ikke modtaget et tilfredsstillende bud.

– Der er intet sket omhandlende Berbatov endnu. Der har selvfølgelig været interesse, men intet har endnu været godt nok til, at vi vil sælge, siger Sir Alex Ferguson, der bakkes op af angriberens agent, Emil Danchev, der også afviser, at der er nogle spændende tilbud på bordet.

Metro skriver dog, at Zenit St. Petersborg skulle oppe deres interesse, nu hvor Robin van Persie har fuldendt sit skifte. Mediet mener også, at AC Milan overvejer at byde.

Forrige artikel

Kæmpede for at Henriquez blev

Næste artikel

Ungdommen starter sæsonen

ANNONCE