Ungdommen starter sæsonen

I dag starter Uniteds u18- og u21-hold sæsonen, når begge hold møder Stoke. Muligvis er der spilletid til Darren Fletcher på u21-holdet.

Mens vi må vente helt til på mandag med at se Robin van Persie, Shinji Kagawa og alle de andre fra Fergusons førsteholdstrup i aktion, så er der faktisk allerede i dag mulighed for at se United åbne sæsonen.

Det er klubbens nye u21-hold og så u18-holdet, der åbner sæsonen. Begge hold møder i dag Stoke, u18 tager imod Stoke hjemme på Carrington, mens u21 tager turen til Weaver Stadium i Nantwich.

U21-træner Warren Joyce har haft en besværlig optakt, da flere af hans spillere har været med Ferguson på pre-season-tur i år, grundet EM og OL. Paul McGuinness har haft et nyt kuld talenter at få integreret på u18-holdet, som skuffede i Milk Cup i Nordirland i sommer.

U21
U21-holdet er en ny opfindelse i engelsk fodbold og skal erstatte det gamle reservehold. Blandt profilerne på årets u21-hold finder vi sidste sæsons spiller hos reserverne Michael Keane, som formentlig sammen med Tyler Blackett og Tom Thorpe vil få en ledende rolle i forsvaret.

På midten finder vi Larnell Cole, Mats Dæhli, Adnan Januzaj, Jesse Lingard og Davide Petrucci, og formentlig også Ryan Tunnicliffe. De vil være omdrejningspunktet, og dem der skal stå for det kreative spil fremad banen.

Til dagens kamp mod Stoke går der rygter i det engelske på, at Darren Fletcher desuden også er med i truppen. Hvorvidt han får spilletid eller ej, må tiden vise. Men det kunne i hvert fald tyde på, at skotten fortsætter sin fremgang.

U18
Holdet fik et par skader på forsvarspositionerne under sommerens deltagelse i Milk Cup. Blandt andet den stærke back og stopper Nicholas Ioannou blev knæskadet og er ude på ubestemt tid. Derfor er forsvaret på forhånd udråbt til svageste led i starten af sæsonen.

På midten er meget samlet om Joe Rothwell og Ben Pearson inde centralt, og de to midtbane-dynamoer er også essentielle for Uniteds spil både offensivt og defensivt. På kanterne er der kvalitet i blandt andet Joshua Harrop og James Wilson.

Oppe foran ligger det til at blive Ashley Fletcher, der ene mand skal holde modstanderens forsvar skak, med stortalentet Andreas Pereira hængende lige bagved.

Husk, du kan læse som sædvanlig læse fyldige referater af både u18 og u21 kampene hver gang de har været i aktion. I eftermiddag samler vi op på kampene mod Stoke.

Forrige artikel

Rygte: Zenit lurer på to United-spillere

Næste artikel

U21: Fletcher hjalp United til sejr

ANNONCE