Så er Ronaldo solgt

Det er et par uger siden, at Manchester United og Real Madrid blev enige om en pris for Cristiano Ronaldo, og Ronaldo har i mellemtiden også forhandlet…

Det er et par uger siden, at Manchester United og Real Madrid blev enige om en pris for Cristiano Ronaldo, og Ronaldo har i mellemtiden også forhandlet sig frem til en kontrakt.

Men først på dagen, hvor transfermarkedet i Spanien helt officielt åbner, er Cristiano Ronaldo i princippet taget til Real Madrid. Det gør han med store roser fra Sir Alex Ferguson.

“Cristiano har været en vidunderlig spiller for Manchester United. Hans seks år i klubben har gjort ham til verdens bedste fodboldspiller, og hans indsats har spillet en stor rolle i klubbens succes over de seneste sæsoner. Hans talent, hans sans for at underholde og hans person har betaget fans verden over. Vi ønsker ham held og lykke,” siger Ferguson til manutd.com.

Cristiano Ronaldo præsenteres på mandag i Real Madrid. På Old Trafford er hans afløser formentlig allerede fundet, da United tirsdag som bekendt købte Antonio Valencia i Wigan.

Forrige artikel

Vidic har afvist storklubber

Næste artikel

Benzema tæt på Real Madrid

ANNONCE