Sådan gik det United-spillerne i landskampene

Der var en række Manchester United-spillere i aktion for diverse landshold i går. Vi bringer her et overblik.

Det engelske landshold var få minutter fra at tabt til Ukraine, hvilket ville have været deres første nederlag med Roy Hodgson i spidsen. Takket være Danny Welbeck skaffede de sig dog et straffespark i sidste øjeblik, som Frank Lampard satte ind til slutresultat 1-1. Danny Welbeck sparkede den kort forinden på stolpen, mens Tom Cleverley misbrugte to kæmpe chancer, og også sparkede på træværket, inden han blev byttet ud med Welbeck. Michael Carrick så hele kampen fra bænken.

Robin van Persie blev skiftet ud i halvlegen for Holland, da landstræner, Louis van Gaal, ikke ville risikere, at han blev yderligere skadet, efter han tog et par slag på låret i infight med de ungarske forsvarer. Holland vandt 4-1.

Frankrig med Patrice Evra vandt 3-1 mod Hviderusland, Nani vandt 3-0 med Portugal og Joshua King vandt 2-1 med Norge.

Mindre godt gik det for Jonny Evans og Nordirland, da de ikke kunne holde 1-0 føringen til sidst mod upåagtede Luxembourg. Kampen endte 1-1.

Robbie Brady fik debut for det irske landshold i en venskabskamp, og det gjorde han med bravur. Landstræner Giovanni Trapattoni var fyldt med rosende ord til den unge United-spiller, der endda kom på tavlen i 4-1-sejren over Oman på Craven Cottage.

Chicharito blev den helt store helt for Mexico, da han sikrede dem videre avancement med sejrsmålet til 1-0.

Forrige artikel

Uheldet ude efter van Persie

Næste artikel

Valencia: Dommeren var en skændsel

ANNONCE