Sæsonen færdig for Fortune

Tidligere idag kunne vi berette om, at Roy Keane var den seneste mand på skadeslisten og her til eftermiddag blev det så bekræftet, at der godt nok ikke…

Tidligere idag kunne vi berette om, at Roy Keane var den seneste mand på skadeslisten og her til eftermiddag blev det så bekræftet, at der godt nok ikke er røget en ny mand på, men at en af de spillere, som allerede figurerer på skadeslisten må forlænge sit ophold uden for banen.

Det er sydafrikaneren, Quinton Fortune, som netop har gennemgået en knæoperation, som vil holde ham ude for resten af sæsonen.

Dermed ser det sort ud for Manchester United, hvor Sir Alex Ferguson nu må hente spillere fra reserveholdet, hvis han vil have et forsvar i søndagens kamp imod City.

Der er således kun 3 deciderede forsvarsspiller klar til kamp og det er John O”Shea, Wes Brown og Phil Neville.
Den heldige fra reserveholdet, som ventes at blive hentet op, er den 21-årige Daniel Pugh, som dermed kan få sin første Premier League kamp fra start.

Cristiano Ronaldo og Eric Djemba-Djemba ventes heller ikke, at blive klar til søndagens lokalbrag.
Dermed ser det også ud til, at Ferguson skal hente en midtbanespiller frem fra reserveholdet, eftersom det kun er Nicky Butt, Ryan Giggs og Paul Scholes af de erfarne spillere, som er klar til kampen.

Forrige artikel

Flere skader rammer Manchester United

Næste artikel

Ferguson har fået indopereret en pacemaker

ANNONCE