Ferguson har fået indopereret en pacemaker

Manchester United fortalte her til eftermiddag i en pressemeddelse, at Sir Alex Ferguson forleden fik indopereret en pacemaker, efter læger sidste år…

Manchester United fortalte her til eftermiddag i en pressemeddelse, at Sir Alex Ferguson forleden fik indopereret en pacemaker, efter læger sidste år opdagede en hjertefejl hos skotten.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ferguson vil dog ikke tage klubbens søgelys og har gået stille med dørene omkring operationen, som ikke krævede nogen ekstra sygedag for den skotske manager, som har tjent klubben siden 1986.

“Jeg vil forsikre fans, at alt er okey og jeg er veltilpas. Der var en mulighed for, at få det klaret. Klubben kendte godt til det og jeg føler mig godt tilpas, så det er forretninger som sædvanligt.
Jeg elsker det arbejde som jeg udøver og det vil fortsætte,” udtaler Ferguson i pressemeddelsen.

I England har den nye operation forårsaget ny tvivl om skottens fremtid i klubben, men selv insisterer Ferguson på, at hans helbred ikke vil forstyrre klubbens gang.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sæsonen færdig for Fortune

Næste artikel

Ferguson kræver handling fra UEFA

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share