Sancho afviser ikke Premier League-retur

Jadon Sancho, der har været rygtet til Manchester United, afviser ikke, at han i fremtiden kan skifte til Premier League.

Siden skiftet fra Manchester City til Dortmund i 2017 har Jadon Sancho taget Bundesligaen med storm, hvor han blot er blevet bedre og bedre, og i skrivende stund er han som 19-årig en af de bedste spillere i den bedste tyske række. Nu udtaler hovedpersonen selv sig om fremtiden.

– Jeg kan ikke se frem i tiden, men jeg ville intet have imod at skifte tilbage til Premier League, og det samme med La Liga. Jeg føler, at alle ligaer er kompetitive. Men Premier League er en af de bedste ligaer i verden – det ved alle, siger Dortmunds teenagesensation.

Uden der har været konkrete nyheder om Sancho, lyder Jadon Sancho som den højeste på ønskelisten, men at det kun kan komme på tale, hvis man returnerer til Champions League, som Sancho selv ønsker at spille i.

Jadon Sancho har scoret to mål og lavet tre assist i den blot tre kampe gamle Bundesliga-sæson, og ligner et tidligt bud på årets spiller i Bundesligaen, ligesom Henrikh Mkhitaryan blev det i selvsamme Dortmund, sæsonen inden han skiftede til Manchester United.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

van Gaal-yndling udlejes på ny

Næste artikel

Medie: United klar til at tilbyde Greenwood ny kontrakt

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share