Sancho reagerer: Jeg har været en syndebuk længe

Jadon Sancho forklarer på det sociale medie X, at fravalget af ham til kampen mod Arsenal ikke handler om hans træningsindsats, og at han ikke accepterer at blive gjort til syndebuk.

Jadon Sancho var ikke udtaget til dagens kamp mod Arsenal. Efter kampen forklarede Erik ten Hag, at det hang sammen med den unge kantspillers træningsindsats i denne uge.

Efterfølgende har den 23-årige englænder delt en udmelding på det sociale medie X, hvor han går i rette med de forklaringer, der har floreret.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Jeg vil ikke tillade, at folk siger ting, som er totalt usande. Jeg har opført mig godt under træningen denne uge. Jeg tror, at der er andre grunde til det, som jeg ikke vil gå ind i. Jeg har været en syndebuk længe, og det er ikke fair, skriver han.

Du kan læse hele Sanchos udmelding her.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

2 kommentarer
 1. Lyder ikke godt med uro på de interne linjer….

  ETH har vist sin nådesløse indstilling før ifh til Ronaldo, tegner ikke godt, måske Sanchos dage er talte i United…

  Først Greenwood, nu måske Sancho….kæmpe talenter vi ikke kan/vil bruge…hmm

 2. Nej det var ikke som i de gode gamle dage, hvor en spiller så ydede ekstra på træningsbanen. I dag går spillerne offentligt ud på sociale medier og søger “medynk”. I PL, får de dårlige spillere lave karakterer, uanset hvad de præsterede engang, sådan er det hårde PL-liv
  United har vidst været ret tålmodige med Sancho, men outputtet er jo minimalt, og det jeg så i kampene i sommers, var der ihvertfald en håndfuld unge spillere, som ville det meget mere end Sancho!
  Det er lidt prisen for at købe de store talenter med de gode statistikker rundt om i Europas lavere ligaer – det er så svært at overføre tallene til en hård liga og klare presset når det går lidt imod en, og der sættes krav.
  Bliver spændende at se, om Sancho nogensinde bliver bare en lille succes, for de røde. Jeg tvivler, men håber…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bitter Erik ten Hag brokker sig over dommerkendelser

Næste artikel

Blog: Tog jeg fejl for en måned siden? Diskussion af Sancho-”fejden” og endnu et VAR-udbrud

ANNONCE