Sarri: Foretrækker at spille fodbold i 90 minutter

Ifølge Maurizio Sarri lykkedes United med at gøre kampen fysisk i de sidste 30 minutter, hvilket ikke passede ind i italienerens måde at ville spille fodbold på.

Det lignede længe en hårdt tiltrængt sejr til Manchester United, men det forpurrede Maurizio Sarris tropper, da de scorede til 2-2 med få sekunder tilbage af kampen. 

Den nye Chelsea-boss var dog ikke helt tilfreds med sit holds præstation mod et fysisk stærkt United-mandskab. Det siger han til BBC efter kampen.

– Vi spillede rigtig godt i den første time, men så begyndte vi at spille Uniteds kamp. En fysisk kamp, og United er bedre end os i en fysisk kamp, siger italieneren og fortsætter:

– Jeg er skuffet over vores sidste 30 minutter. Vi kunne vinde, men i sidste ende er et point nok.

– Vi var ikke organiserede i forhold til de lange bolde, vi spiller som regel med korte pasninger, så vi var ikke klar på dette i den sidste halve time. Det er ikke vores slags fodbold. Jeg foretrækker at spille fodbold i 90 minutter.

Har snakket med sin assistent

Efter Chelseas udligning var Jose Mourinho oppe at toppes med en Chelsea-assistent, men ifølge Sarri er der taget hånd om problemet.

– Jeg så ikke, hvad der skete, men jeg har talt med Jose Mourinho. Jeg kunne forstå, at situationen var vores fejl. Jeg talte derfor med mit stabsmedlem og taget mig af problemet med det samme.

Med dagens pointdeling har Chelsea 21 point, hvilket er syv bedre end Manchester Uniteds 14. 

United skal igen i italiensk duel på tirsdag, når Juventus og Cristiano Ronaldo gæster Old Trafford.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Spillerkarakter: Martial viste sin målnæse mod Chelsea

Næste artikel

Video: Se højdepunkterne fra dagens opgør

ANNONCE