Savage: Mourinho fortjener mere ros

Robbie Savage forstår ikke hvorfor Jose Mourinho ofte får kritik, mens Mauricio Pochettino omvendt konstant roses i medierne.

United vandt i dag en vigtig sejr i Premier League, da rivalerne fra Liverpool blev besejret med 2-1 på Old Trafford. Med de tre point er United nu på 2.pladsen med fem point ned til Liverpool, og forspringet til Tottenham på 4.pladsen er på syv point. Dog har Spurs en kamp til gode, da de først spiller i morgen ude mod Bournemouth.

Men på trods af stillingen i Premier League, er det ofte Jose Mourinho som modtager kritik i medierne, mens Spurs og deres manager Mauricio Pochettino omvendt ofte høster masser af roser, og den argentinske manager rygtes til større jobs som eksempelvis i Real Madrid eller Paris SG.

Det undrer Robbie Savage, der mener det bør være omvendt. Den tidligere United, Blackburn og Derby-spiller mener, at Jose Mourinho fortjener mere ros.

– United kan om en uge være i semifinalen i FA Cuppen, være klar til kvartfinalerne i Champions League, og man er nummer to i Premier League. United har flere point end Tottenham, de har scoret flere mål end Spurs, ligesom man har sluppet færre mål ind end Tottenham.

– Alligevel er det Mauricio Pochettino der får alle roserne og rygtes til blandt andet Real Madrid. Jeg forstår det simpelthen ikke, udtalte Savage i dag efter kampen mellem United og Liverpool, da han var ekspert for BT Sport.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

U18: Storsejr mod WBA

Næste artikel

Rashford behøver ikke Mourinhos forsikring

ANNONCE