Scholes: Der mangler ledere

Paul Scholes er ikke tilfreds med Uniteds spil, og mener, at holdet mangler en leder og styrmand inde på midtbanen.

– Der er ikke nok snak og lederskab. Specielt ikke når du har unge spillere som Memphis, Martial og Lingard. Du er nødt til at snakke til dem og nærmest coache dem gennem hele kampen, siger Scholes.

Den tidligere United-profil var i går endnu engang ude med riven, da United røg ud af Champions League, da man tabte 3-2 i Wolfsburg.

41-årige Scholes forklarede efterfølgende hvordan han ville sætte Uniteds offensiv op, hvis det stod til ham.

– Jeg vil have Rooney i rummet mellem midtbanen og angrebet. Jeg kan finde ham og spile bandespil med ham. Jeg vil have Memphis helt ude til venstre, og bliv derude. Hvis ikke jeg kan ramme dig, er det min fejl. Det samme på højreside, der skal Young blive på kanten, hold dig fra at komme ind i banen.

– Martial skal ikke komme ned og blive involveret i spillet. Hans styrke er hurtigheden og evnen foran mål. Bliv tæt ved den ene midterforsvarer og hvis ikke jeg kan finde dig, er det fordi jeg selv står forkert på banen, udtalte Scholes.

Scholes, der er ekspert for BT Sport, afsluttede derefter med at sige, at United i øjeblikket er et middelmådigt hold, der leverer den ene middelmådige præstation efter den anden.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Fellaini: Vi smed det mod PSV

Næste artikel

Van Gaal forklarer udskiftningen af Schweini

ANNONCE