Scholes kan se frem til operation

Dette vil betyde at han vil misse Englands to næste kampe om EM-kvalifikation mod Makedonien og Liechtenstein, hvilket har bragt Sir Alex Ferguson på kollisions med den engelske landstræner Sven-Goran Eriksson.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ferguson føler sig i forvejen forurettet af Sven-Goran Eriksson, efter han lod Scholes spille i en time i venskabskampen med Kroatien sidste uge. Dette på trods af at den engelske lejr havde fået besked om Scholes’ brokproblem.

”Paul Scholes har haft det brokproblem et godt stykke tid.”

”Vi advarede England omkring det i sidste uge, men de lod ham alligevel spille en time og han kom tilbage i forværret tilstand. Det er meget smertefuldt. Vi bliver nødt til at operere det på et eller andet tidspunkt. På dette tidspunkt finder han det svært at spille to kampe om ugen.”

”Vi vil måske operere efter søndagens kamp, hvem ved? Vi vil se hvordan han har det. Vi bliver nødt til at se hvordan han reagerer.” sagde Fergie til Manchester Evening News.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ince: Vi skulle have vundet

Næste artikel

Ændringer i holdopstillingen i kampen mod Wolves

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share