Scholes lurer på job i Oldham

Ifølge flere medier er Paul Scholes en af kandidatterne til jobbet som manager i Oldham.

Flere engelske medier har hen over weekenden rapporteret at den nu 44-årige Manchester United-legende Paul Scholes er på tale til jobbet som manager i Oldham.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Siden sit (andet) karrierestop i 2013 har den engelske fodboldlegende adskilligere gange været i pressens søgelys, når jobbet i Oldham har været på tale.

Scholes har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til Oldham, men valgte alligevel for et par år siden at gå ind i fodboldprojektet i Salford med sine tidligere holdkammerater.

Oldham har dog været uden permanent manager siden julen, men flere medier herunder Manchester Evening News spekulerer nu i om Paul Scholes lader sig overtale til at tage ansvaret i den klub, hvor han igennem mange år er blevet set på tribunerne.

Paul Scholes arbejder i arbejder som fodboldekspert på britisk tv og var en af de store kritikere af den tidligere United-manager Jose Mourinho.

Skulle Scholes tage imod jobbet i Oldham, så er spørgsmålet så om hvordan hans ejerforhold af Salford City kommer til at udarte sig… 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær hylder Rashford efter kamp nummer 150

Næste artikel

Matteo Darmian tæt på forlængelse

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share