Scholes lurer på job i Oldham

Ifølge flere medier er Paul Scholes en af kandidatterne til jobbet som manager i Oldham.

Flere engelske medier har hen over weekenden rapporteret at den nu 44-årige Manchester United-legende Paul Scholes er på tale til jobbet som manager i Oldham.

Siden sit (andet) karrierestop i 2013 har den engelske fodboldlegende adskilligere gange været i pressens søgelys, når jobbet i Oldham har været på tale.

Scholes har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til Oldham, men valgte alligevel for et par år siden at gå ind i fodboldprojektet i Salford med sine tidligere holdkammerater.

Oldham har dog været uden permanent manager siden julen, men flere medier herunder Manchester Evening News spekulerer nu i om Paul Scholes lader sig overtale til at tage ansvaret i den klub, hvor han igennem mange år er blevet set på tribunerne.

Paul Scholes arbejder i arbejder som fodboldekspert på britisk tv og var en af de store kritikere af den tidligere United-manager Jose Mourinho.

Skulle Scholes tage imod jobbet i Oldham, så er spørgsmålet så om hvordan hans ejerforhold af Salford City kommer til at udarte sig… 

Forrige artikel

Solskjær hylder Rashford efter kamp nummer 150

Næste artikel

Matteo Darmian tæt på forlængelse

ANNONCE