Scholes: Pogba bør gøre det enkle

Paul Scholes kritiserer nu Paul Pogba, som han mener bør gøre det simple, fremfor at forsøge at efterligne Lionel Messi.

Når man har kostet cirka 100 millioner pund, så er forventningerne til en naturligvis enorme. Paul Pogba er nu verdens dyreste fodboldspiller, men indtil videre har den helt store succes i Manchester United ladet vente på sig.

I gårsdagens kamp mod Feyenoord var Pogba ikke den dominerende motor på midtbanen som mange havde håbet, og efter kampen var Paul Scholes ude med kritik af franskmanden.

– Nogle gange virker Pogba til at være over det hele. Jeg synes han vil for meget når han har bolden. Han forsøger at gå forbi tre-fire mand. Han forsøger ofte at løbe med bolden. Det er ikke den spiller United købte, for de købte ikke en Messi, der går forbi fem mand hver gang og sætter bolden op i hjørnet.

– De købte en stærk midtbanespiller med masser af power, så han burde holde det simpelt lige i øjeblikket, lød det fra Scholes til BT Sport efter gårsdagens nederlag i Rotterdam.

Og den nu 41-årige tidligere United-stjerne har da også et godt råd til Mourinho, hvis portugiseren vil have det fulde ud af Pogba. Scholes tror nemlig, at Pogba vil være bedst med Michael Carrick ved sin side. Den rutinerede Carrick vil nemlig kunne dække af i defensiven, så Pogba kan bruge sine kvaliteter i offensiven.

– Pogba har evnerne til at spille den fremad og han er løbestærk. Hvis han bare spiller hurtige kombinationer med eksempelvis Zlatan og så løber, vil ingen kunne hamle op med det. Han er fyldt med fart og power jo, siger Scholes.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Smalling vil ikke dvæle ved nederlag

Næste artikel

- Jeg har stor tiltro til mine spillere

ANNONCE