– Jeg har stor tiltro til mine spillere

José Mourinho siger, at holdet nu skal rejse sig mod Watford.

To nederlag i de seneste to kampe. Det har langt fra været en optimal uge for José Mourinho og Manchester United, men stimen skal nok vende, beroligerer manageren. Han ved, at der nogle gange vil komme uheldige perioder i løbet af en sæson. 

– Når du vinder kampe, så er alle glade og tilfredse, men når du taber opstår der uro. Jeg kender naturens gang inden for fodboldens verden, og sådan er det altid. Jeg er her for at hjælpe spillerne væk fra de negative tanker, så vi igen kan komme tilbage på rette spor, siger Mourinho til Manutd.com

– Det har været to kampe, hvor vi ikke har spillet op til vores bedste, men det har også været to kampe, hvor vi har været uheldige med slutresultatet. 

– Jeg tror ikke det bliver let at slå tilbage mod Watford, men det er en selvstændig kamp. Jeg ved, at spillerne brænder efter at vinde igen, og det er også det, vi arbejder hårdt på til træning hver eneste dag. 

José Mourinho har tidligere talt om, at kampene om torsdagen kan komme til at ramme truppen. Han skiftede af samme grund ud på holdet til torsdagens kamp, og derfor regner han med, at de sparede spillere igen er klar i weekenden. 

– Vi har haft spillere, som har spillet lidt eller slet ikke i går, så jeg regner ikke med, at restituering bliver et problem. Jeg ved, at vi spiller tidligt søndag, men det skal vi simpelthen kunne overkomme.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Scholes: Pogba bør gøre det enkle

Næste artikel

Vidic: Jeg var tæt på at skifte til Liverpool

ANNONCE