Scholes: Pogba fortjente ikke chancen i 2012

Paul Pogba var ikke god nok til Uniteds førstehold for seks år siden, lyder det fra Paul Scholes.

Det var den helt rigtige beslutning af Sir Alex Ferguson at lade Paul Pogba blive på bænken og reserveholdet tilbage i 2012. 

Det mener Paul Scholes, der dengang vendte tilbage fra sit oitum for at hjælpe et skadesplaget United-hold. Flere medier skrev efterfølgende, at det var medvirkende til, at Pogba vende snuden mod Torino og Juventus. 

– De havde en masse skader, og ingen centrale midtbanespillere var i form. De endte med at bruge Phil Jones og Fabio da Silva på den centrale midtbane i en kamp mod Blackburn på Old Trafford. 

– Sjovt nok var det begyndelsen til enden for Pogba, fordi han mente, at han skulle have spillet i stedet for dem. Men han gjorde det ikke godt nok, siger Scholes ifølge Espn. 

Samme sommer skiftede den franske midtbanespiller til Juventus for en slik, mens Scholes forlængede sin kontrakt med United. 

Spørger man Scholes i dag, indrømmer han, at det formentlig var en fejl. 

– Manageren gav mig yderligere et år, men jeg var færdig. Jeg kan huske, at vi spillede mod Tottenham hjemme, vi tabte 3-2, og jeg spillede udmærket i højre side. Men jeg kan huske, at Dembele og Gareth Bale strøg forbi mig. 

– Jeg ville trække mig tilbage tidligt på sæsonen, men jeg tænkte, at det ville være pinligt, så jeg blev ved. 

United og Scholes vandt som bekendt mesterskabet den sæson. Paul Pogba vendte i sommeren 2016 tilbage til United i en handel til 89 mio. pund. 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

United skal møde Brighton i kvartfinalen

Næste artikel

Mourinho roser McTominay

ANNONCE