Scholes: United kan ende som Liverpool

Manchester United går en dyster fremtid i møde, hvis de ikke får tilgang af en række verdensklassespillere. Det spår Paul Scholes.

Ander Herrera, Luke Shaw og Marcos Rojo. Alle er spillere, der er kommet til United i dette transfervindue. Men de er ikke nok til at vende udviklingen for storklubben. 

Sådan lyder det fra Paul Scholes, der ringer med alarmklokken på Manchester Uniteds vegne. En klub, han vandt 11 mesterskaber med i sin aktive karriere. 

– Jeg er bange på Uniteds vegne. Jeg er virkelig bekymret for, at de kan bevæge sig ud i ødemarken, som Liverpool gjorde det i 90’erne, siger Scholes til The Independent. 

– Hvad de har brug for? Fem nye spillere. Fem gode spillere, der kan tåle at blive banket i jorden og vende en desperat situation, fortsætter Scholes, der har været megte udtalt i sin kritik af sin gamle arbejdsgiver, siden han lagde støvlerne på hylden efter forrige sæson. 

Den 39-årige englænder slår dog fast, at det ikke er med hans gode vilje. 

– Lad mig gøre det klart: Jeg er træt af at kritisere den klub, som jeg gav mit liv som fodboldspiller til. Men United skal adressere deres forfald, siger Scholes. 

United lagde den nye sæson ud med at tabe 2-1 til Swansea på hjemmebane. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal spår Rojo en lys fremtid

Næste artikel

Juventus: Vidal-rygte er overdrevet

ANNONCE