Scholes: Vi kan gøre det bedre

Hvis man spørger Paul Scholes, om han mener, at Manchester United har spillet op til sit bedste i denne sæson, så vil svaret lyde; “nej”.

Det er på trods af, at Manchester United har vundet sine seneste 6 kampe. Alle kampe ligesiden nederlaget mod West Brom i liga cuppen, hvor Manchester United stillede op med et mindre stjernespækket hold, er vundet.

Paul Scholes udtaltes sig således:

“Juleperioden kunne ikke være forløbet bedre i hvert fald ikke, hvis man kigger på resultaterne, og vi vinder stadig kampe, hvilket er det vigtigste, men vi har ikke spillet op til vores bedste,” sagde den 28-årige Paul Scholes til 4thegame og fortsatte:

Vi har endnu ikke fyret op for alle cylindre, og forhåbentligt vil vi spille bedre i den anden halvdel af sæsonen.

“Mesterskabs-ræset er så tæt, at der ikke er plads til at lave pointtab, så du bliver nød til at blive ved med at vinde.”

“Det vil blive endnu mere seriøst, når vi når længere ind i januar og videre ind i februar. Så vi vil prøve på at holde os inde i jagten om mesterskabet,” afsluttede Scholes

Lad os håbe, at Manchester United finder sit højeste gear, i løbet af januar måned, og derefter kan holde farten sæsonen ud, og så vinde Premier League (+ Champions League og FA Cuppen).

Forrige artikel

O"Shea ude i endnu 2 kampe

Næste artikel

Robben på rundvisning i Manchester

ANNONCE