Schweinsteiger risikerer lang karantæne

FA har sigtet Bastian Schweinsteiger for at have slået West Hams Winston Reid i ansigtet. En hændelse, der blev overset af kampens dommer.

Manchester United må i værste fald undvære Bastian Schweinsteiger i det travle juleprogram. 

Således risikerer den 31-årige tysker at blive idømt tre spilledages karantæne for en hændelse i lørdagens kamp mod West Ham. Her slog Schweinsteiger angiveligt ud efter West Hams Winston Reid. Kampens dommer, Mark Clattenburg, overså episoden, men nu har det engelske fodboldforbund, FA, valgt at åbne en disciplinærsag mod midtbanespilleren. 

– Bastian Schweinsteiger er blevet sigtet for en angivelig episode med voldelig adfærd, der ikke blev set af kampens dommere, men som blev fanget på video, skriver FA ifølge Goal.com. 

– Manchester United-midtbanespilleren var involveret i en episode med West Hams Winston Reid i det 40. minut under kampen lørdag den 5. december 2015. Hændelsen blev forelagt tre tidligere elitedommere, der hver især så optagelsen individuelt for at vurdere, om de mente, det var til et rødt kort. For at FA skal følge afgørelsen, skal panelets beslutning være enstemmigt, lyder det videre. 

Bastian Schweinsteiger skiftede til United fra FC Bayern i sommer. 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Dette er min største United-kamp

Næste artikel

Schweini fornemmer ikke presset

Relaterede artikler
Total
0
Share