Sejr i Matas debut

Juan Mata gjorde en fin figur i hans debut for United, hvor Solskjær og Cardiff blev besejret hjemme på Old Trafford.

Der var store forventninger til aftenens opgør mellem United og Cardiff. Dels da det var Ole Gunnar Solskjærs første gensyn med Old Trafford, efter han er tiltrådt som manager for Cardiff, og dels fordi det var tid til debut for Juan Mata i den røde United-trøje.

Solskjær blev ganske som forventet, og helt fortjent, hyldet som den legende han er og altid vil være i United. Og den sympatike normand kan rejse med oprejst pande fra besøget på Old Trafford, da hans mandskab leverede en godkendt præstation. Selv om det ikke blev til point i dag.

Juan Mata leverede en ganske udmærket kamp, og viste i glimt de offensive kvaliteter han er så kendt for. Han fik også en fantastisk velkomst til Old Trafford, og blev fortjent klappet fra banen med godt ti minutter tilbage af opgøret.

Mata var da også involveret i begge Uniteds mål i dag. Først ved at falde dybt ned og slå en lang aflevering på tværs af banen, hvorefter Young fint fandt van Persie, der efter et par forsøg fik headet bolden i nettet. Glimrende start, og fint comeback af hollænderen, der blot skulle bruge fem minutter før der var mål.

Mens Mata og van Persie spillede sammen på top, var Rooney og Januzaj på bænken fra start. Begge kom ind undervejs, men tydeligvis manglede både van Persie og Rooney lige det sidste efter nogle uger på sidelinjen. Mata manglede også lige det sidste, men det kommer uden tvivl med siden, efterhånden som spanieren lærer medspillerne at kende og omvendt.

Efter Uniteds tidligere føringsmål var Cardiff egentlig fint med i første halvleg. Gæsterne havde i perioder masser af spil og skabte også et par gode muligheder. Specielt walisernes højreside var flere gange udfordrende, og et mål til Solskjærs tropper havde nok ikke været helt unfair.

Men United fik lukket kampen i anden halvleg, da en simpel Mata-aflevering på midten af banen fik Ashley Young til at drive den lidt ind i banen fra venstresiden, og klassisk Ashley Young sendte han den mod den fjerneste stolpe. Fremragende spark af Young, der ellers havde spillet en noget blandet kamp i dag.

Sidst i kampen var der spilletid til norske Mats Dæhli, der i sommers forlod United til fordel for Molde, men tog turen retur til det engelske sammen med Solskjær for få uger siden. Nordmanden har fået en fin start i Cardiff, men fik ikke vist sit store talent frem i aftenens opgør.

Alt i alt en svingende kamp af United, der ved flere lejligheder viste gode takter, men også havde perioder med usikkerhed og dårligt kombinationsspil. Den centrale midtbane med Giggs og Jones, og med Mata foran de to, havde til tider ikke helt styr på opgøret.

Dog positivt med en god sejr hjemme på Old Trafford, skønt at se Juan Mata spille i United-trøjen, gensyn med Rooney og van Persie, og tre gode point til United.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: Pete Boyle i København

Næste artikel

Moyes glad for at have stjernerne tilbage

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share