Shaw blev klart augusts bedste United-spiller

Med imponerende 97 procent af stemmerne har OldTrafford.dk’s brugere kåret venstrebacken Luke Shaw til månedens United-spiller i august.

Første seniormål, tre kampe fra start, store roser fra Jose Mourinho og en engelsk landsholdsudtagelse. August har på mange måder været en uvant positiv måned for Luke Shaw, der nu også er blevet kåret til månedens spiller af OldTrafford.dk’s brugere. 

I alt 970 mennesker afgav deres stemme, og imponerende 950 af dem gik til den tidligere Southampton-spiller. Det svarer til lidt over 97 procent af stemmerne. 

Også Paul Pogba og nyindkøbet Fred var nomineret, men ingen af dem har imponeret nok til at tage titlen som månedens spiller. Med til historien hører også, at Manchester United har haft en svær start på sæsonen. Nederlag til både Brighton og Tottenham har gjort, at der nærmest har været krisesnak i klubben. 

LÆS OGSÅ: BLOG: SHAW ER I GANG MED SIT GENNEMBRUD

Men midt i al kaoset har Luke Shaw strålet. I hjemmebanenederlaget på 3-0 blev han “Man of the Match”, og manager Jose Mourinho udtalte sig således her om ham efterfølgende.

– Jeg var specielt tilfreds med ham. Jeg fortalte ham, at han ikke kunne have spillet bedre, end han gjorde. Jeg så, han havde krampe, da vi var bagud 3-0, men han fortsatte indtil sidste sekund med den dedikation, som fansene elsker, sagde Mourinho. 

– Selvfølgelig skal knægten være skuffet med resultatet, men han skal også vide, at han nu har spillet tre virkelig gode kampe i Premer League. I dag (mandag mod Spurs, red.) var han virkelig, virkelig god. Jeg er meget tilfreds.

Månedens spiller på OldTrafford.dk er et nyt tiltag, hvor brugerne via Facebook vil få lov til at afgive en stemme på den United-spiller, de mener, der fortjener at vinde titlen. 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Everton-kampen rykket til søndag

Næste artikel

Fellaini: Intet afgjort endnu

Relaterede artikler
Total
0
Share