Shaw: Det her er min sæson

Luke Shaw har arbejdet hårdt hele sommeren for at blive klar, og han tror selv, at det her bliver en god sæson for ham.

Luke Shaw blev skadet i slutningen af april og kan forvente at være ude den næste måneds tid. Alligevel kom han med på pre-season, hvilket han er glad for.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Når Ash [Ashley Young, red.] og jeg er færdige med at træne, går vi over og ser, hvad de andre laver. Mourinho spørger, hvordan jeg har det, hvordan det går og han holder sig informeret om, hvordan vi har det og hvor tæt vi er på at være klar igen. Han har været fantastisk.

Shaw har trænet hele sommeren for at komme i god form og blive hurtigt klar til den nye sæson.

– Jeg kan ikke sige præcist, hvornår jeg er tilbage, men jeg har det godt, arbejder hårdt og jo før jeg er tilbage desto bedre. Forhåbentlig er det snart.

– Jeg har løbet på løbebånd, trænet mine ben for at sikre mig, at min fod er stærk og holdt mig i god form. Jeg har det godt. Jeg savnede at spille, da jeg så kampen i dag. Jeg vil tilbage så hurtigt som muligt og blive på banen.

– Jeg synes, at jeg indimellem har været uheldig med skader og især med mit ben. Men jeg vil ikke kigge tilbage på det. Den skade jeg har nu var uheldig, men det er fortid. Jeg må holde mig frisk og jeg tror, at det vil ske i denne sæson.

– Jeg tror, at det her er min sæson til at bevise mig selv og jeg føler mig i virkelig god form. Jeg føler mig selvsikker. Jeg vil vise alle, at jeg tror på mig selv og vise manageren, at han kan stole på mig.

Luke Shaw har siden han kom til Manchester United været uheldig med skaderne, hvilket kan være svært mentalt. Heldigvis får han støtte fra flere sider.

– Jeg holder mig selv motiveret på flere måder. Især fansene holder mig motiveret. De sender altid gode beskeder til mig på de sociale medier. Uden spillerne i omklædningsrummet ville det være svært, men de har været gode. Det er en god gruppe af gutter. Vi hjælper hinanden, når det er hårde tider. De vil gerne se mig tilbage på banen ligeså meget som jeg selv vil.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Nyt rejsetilbud: United - Everton - 2.795 kr inklusiv fly

Næste artikel

Lindelöf stolt over sin United-debut

ANNONCE