Shaw hylder jubilaren

Når Wayne Rooney på lørdag træder ind på Wembley for England, er det hans kamp nr. 100 på landsholdet. Luke Shaw hylder sin holdkammerat, der er anfører på både klub og landshold.

Wayne Rooney og England møder på lørdag Slovenien i EM kvalifikationen, og for Rooney er kampen helt speciel. Ikke nok med at det er hans kamp nr. 100 for landsholdet, så slår han også rekorden som den yngste, der har nået op på så mange landskampe. Luke Shaw har kun store roser tilovers for sin kaptajn.

– Hvad han har opnået for både klub og landshold har været fantastisk. At nå 100 landskampe for England er noget af det største, du kan opnå, og jeg er sikker på, at han og familien er meget stolte. Alle omkring Manchester United er meget stolte af ham, udtaler Luke Shaw til manutd.com.

Luke Shaw har også store roser til Rooney som spiller og person og erkender, at Rooney var en af årsagerne til, at han i sommer skiftede til klubben. 

– Stor kredit skal der gå til Rooney, fordi han fortjener det, og der er forhåbentlig mange flere landskampe i vente fra hans side. Han har hjulpet mig rigtig meget, siden jeg kom til klubben både på og uden for banen. Han er en af grundene til, at jeg er faldet så godt til.

Luke Shaw, der lørdags blev kåret til man of the match mod Crystal Palace, håber på at kunne nå samme milepæle, som Wayne Rooney har gjort.

– Hvis du ser på, hvor jeg er nu, og hvor han var (da Rooney var 19, red.), så er der mange ligheder. Forhåbentlig kan jeg gå samme sti, som han gjorde og nå 100 kampe landskampe, når jeg er på samme alder, som han er nu, slutter Luke Shaw interviewet.

Forrige artikel

Ferdinand skuffet over United-exit

Næste artikel

Carrick skadet på ny

ANNONCE