Luke Shaw jubler efter en scoring for England

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.

Luke Shaw var tilbage i spil for Englands landshold og scorede også et mål i Englands 3-3-remis mod Tyskland. Dermed kunne Shaw igen få noget starttid. Det er nemlig ikke blevet til meget af det i Manchester United, men trods at blive bænket til fordel for Malacia, er Shaw enig i beslutningen.

– Det er forståeligt, og jeg er endda enig i, at starten på sæsonen ikke var god nok, og han [Erik Ten Hag] måtte lave ændringer, og det accepterede jeg.

Shaw, der flere gange har kæmpet sig tilbage til en startplads, øjner dog stadig muligheder og tror på, at Ten Hag ved, hvad han er i stand til.

– Jeg tror, Ten Hag kender mine kvaliteter. Han ved, hvad jeg er i stand til, og vi har haft samtaler.

– Det eneste jeg kan gøre, er at træne hårdere og vente på mine muligheder, om det er i Cup-kampe eller Premier League. Lige meget hvornår jeg spiller, skal jeg være klar og kunne spille op til den standard, jeg burde være i stand til.

Manchester United spiller på søndag Manchester-derby, men det ville være overraskende, hvis Malacia blev bænket.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Tidligere United-angriber roser Rashford

Næste artikel
United-spillerne mod Brentford

Bruno Fernandes forsvarer målløse Ronaldo efter landsholdsnederlag til Spanien

ANNONCE