Tidligere United-angriber roser Rashford

Den tidligere Manchester United-angriber Andy Cole Roser Marcus Rashford, som igen er blevet en vigtig spiller for klubben.

Engelske Andrew ‘Andy’ Cole spillede en afgørende rolle for Manchester United efter at have skiftet til klubben i 1995. Efter at have spillet med i lørdagens Legends of the North kamp satte han nogle ord på den rolle, som Marcus Rashford har haft for United i denne sæson.

– Det er rart at se Rashford klare sig godt. Han har fået selvtilliden tilbage, han scorer mål. Det tror jeg, han er rigtig glad for, fortæller Andy Cole.

– Hvis han kan drive Manchester United frem i denne sæson, få os ind i – jeg er ikke sikker på, hvilken position vi ender i præcist, men hvis vi kan slutte i top fire, vil det være godt, tilføjer den tidligere engelske topangriber.

Cole mener, at grunden til, at Rashford har nydt succes i denne sæson, er fordi han er gået tilbage til de grundlæggende ting.

– Det er første gang, vi har set Marcus løbe ind bagved og strække hold, siden han først kom ind på førsteholdet. Jeg tror, ​​han gik væk fra sine styrker i sidste sæson, som er at strække hold, forklarer han.

– Hvis han holder fast i det, vil han score mål, lyder det afslutningsvist fra Cole.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Shaw støtter Maguire i svær periode

Næste artikel
Luke Shaw jubler efter en scoring for England

Shaw om startplads: Enig i bænkning

ANNONCE