Shaw raser over VAR-beslutning med kontroversiel udmelding

Der var ikke mange rosende ord fra Shaw til dommer Stuart Attwell. Til Sky Sport fortæller Uniteds venstreback om episoden, hvor Attwell angiveligt skulle have begrundet beslutningen med for stor omtale.

Aftenens 0-0-opgør fik et kontroversielt twist, da Hudson-Odoi i første halvleg havde hånd på bolden i feltet. Dommer Stuart Attwell skabte forvirring med sin kendelse, der i sidste ende ikke blev dømt som et straffespark.

Luke Shaw var efter kampen rasende over forløbet, hvor han i et interivew med Sky Sports åbnede op episoden.

– H [Maguire] sagde, at de [dommerne] fik at vide, at det var et straffespark af VAR, så jeg er ikke sikker på, hvad der foregik. Jeg forstår ikke, hvorfor det blev stoppet. Hvis spillet stoppes, så tror du, det bliver en straffespark, fordi vi havde bolden, og vi angreb, siger Shaw.

Luke Shaw uddyber ligeledes, at Stuart Attwell skulle have begrundet beslutningen med, at det ville få stor omtale.

– Jeg hørte endda dommeren sige til H [Maguire], ‘hvis jeg dømmer straffespark, vil det få mange folk til at tale bagefter’.

Den storspillende venstreback var ligeledes ikke tilfreds med måden kampen spilmæssigt forløb på som han kalder skuffende.

– Helt lige kamp. Ikke mange chancer. Vi var begge ganske sikre – jeg mener ikke, vi skabte mange chancer i dag – lidt skuffende, afslutter han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Nulløsning på Stamford Bridge

Næste artikel

Solskjær langer ud efter påvirkningen af dommerne

ANNONCE