Shaw: Sanchez laver latterlige ting

Alexis Sanchez har allerede imponeret sine nye holdkammerater i United på træningsbanen ifølge Luke Shaw.

Det var en stor overraskelse for mange, da United for 14 dage siden meldte sig ind i kapløbet om Alexis Sanchez. Ed Woodward og Mourinho leverede en fornem spurt, og det lykkedes som bekendt United at hente Alexis Sanchez for snuden af Manchester City.

Det overraskede også spillerne, at klubben hentede den chilenske stjerne, siger Luke Shaw, der de sidste dage er blevet meget imponeret af kvaliteterne hos Uniteds nye nummer 7.

– Han var ikke rygtet til os på noget tidspunkt indtil for to uger siden, og pludselig gik det bare meget stærkt. Men vi er selvfølgelig allesammen virkelig glade. Han er en af de bedste spillere i verden, og de evner han bringer offensivt vil helt sikkert hjælpe os.

– Vi har allerede set, hvad han kan til træning, og nogle har de ting, han har lavet, har været fuldstændig latterlige, siger Shaw til Flow Sports Premier.

Alexis Sanchez kan få debut mod Yeovil i aftenens FA Cup-opgør, men ellers er det meget sandsynligt, at vi får ham at se, når United på onsdag gæster Tottenham i ligaen.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Sanchez missede dopingtest

Næste artikel

Startopstillingen mod Yeovil

ANNONCE